FotoMums.lt
 
Picture
Dar visai neseniai pasirodė pirmieji filmuojantys veidrodiniai fotoaparatai. Daugeliui konservatyvių žmonių tai sukėlė šoką. Iki šiol žiniatinklyje pilna forumų, kuriuose pasipiktinę žmonės išsakė vienareikšmišką poziciją: fotoaparatas skirtas ne filmavimui, o fotografavimui.
Tačiau rinka geriau žino, kas kam skirta, todėl šiomis dienomis jau praktiškai kiekvienas naujai pristatomas veidrodinis fotoaparatas "moka" filmuoti.


 
Picture
Jūsų dėmesiui visą planetą sužavėjęs Ralph Lauren 4D.


 
Picture
"Fotografija.Mums.Lt" švenčia jubiliejų - projekte dalyvauja daugiau nei 20.000 narių!


 
Picture
Naujas projektas, mėgėjiškų fototechnikos apžvalgų sukūrimui.


 
Picture
Vienas populiariausių fototechnikos tinklapių DPreview pristatė naujo Canon 60D apžvalgą.


 
Picture
Dėmesio vertas Zweizwei fotografijų filmas apie Minską!


 
Picture
Kai atsirado pirmieji filmuojantys veidrodiniai fotoaparatai, daugelis konservatyvių žmonių gūžčiojo pečiais... "Kam to reikia? Gal greit ir šaldytuvo funkciją integruos?"
Deja, apie šaldytuvą fotoaparate žinių kol kas nėra, tačiau mobilaus telefono funkcija fotoaparate nuo šiol visiškai reali!


 
Picture
Žiniatinklyje sklando kalbos, kad į fotografijos mėgėjų segmentą orientuotų Nikon veidrodinių fotoaparatų D3000 ir D5000 gamyba bus nutraukta.


 
Picture

Neseniai rinkoje kaip grybai po lietaus pradėję dygti EVIL fotoaparatai sukėlė naują pardavimų bangą. Tarp jaunų žmonių vis dažniau galima išgirsti kalbant "Muilinės - nekokybiškos, veidrodiniai - dideli ir neįdomūs, todėl pirkau EVIL'ą". Žiniatinklyje pasklido kalbos, kad vienas didžiausių fototechnikos gamintojų - Nikon - taip pat ruošiasi išleisti naujo tipo fotoaparatą.


 
Picture
Praėjusiame šimtmetyje Čikagos geležinkelių kompanijos užsakymu buvo sukurtas didžiausias fotoaparatas.